За блогов

Ова е втора реинкернација на блогов. Првата работеше од Ноември 2004 до Јуни 2011 година на некои мои скрипти (/blog/datoteki/ueb-0.0.3.tar.gz) . Целата содржина на таа реинкарнација е достапна тука во категоријата „оригиналниот УЕБ“.

Може да ме контактираш на глисха@гмаил.цом на латиница.

Мои профили на други сајтови: twitter greader github