Записничарот на #lugola

Еве го на интернет записничарот за ирц каналот #lugola (на irc.freenode.org) -> irclogger.softver.org.mk, благодарение на Дамјан и Уфо како и за Кајмакот.

Софтверот е изменета верзија на irclogger кој води записник за #django и записничарот на #razmjenavjestina.

Изворниот код на оваа верзија, ако некој има желба, се вика „Записничарот“.

Овој запис беше напишан во оригиналниот УЕБ. Обележи го трајниот линк.