Ново регистрирани .мк домени

По идеја на Дамјан еве мал сајт кој ги кажува ново регистрираните .мк домени денеска.

Значи сајтот domejn.ot.mk ги листа денешните регистрирани домени во Марнет, плус прикажува гратис графици со историски податоци колку домени се регистрирани по датум и по тип. Нормално има RSS канал.

Користам python, beautifulsoup и pygooglechart, еве ги скриптите

Овој запис беше напишан во оригиналниот УЕБ. Обележи го трајниот линк.