Резултати од пребарување за: kontakt

Кајмакот – додаток за Фајрфокс за пријавување статии.

Направив додаток за Фајрфокс за да може полесно да се пријавуваат статии на Кајмакот.
Еве кој сака може да го инсталира.
Кога ќе се ин… Читај повеќе

Објавено во оригиналниот УЕБ | Comments Off on Кајмакот – додаток за Фајрфокс за пријавување статии.

Кајмакот – популарни македонски статии.

Пред некоја недела учев веб програмирање со Џанго(Django) па земав да правам web 2.0 сајтче
како Digg, Krtica.ba за пријавување, гласање, споделува Читај повеќе

Објавено во оригиналниот УЕБ | Comments Off on Кајмакот – популарни македонски статии.