Архива за категоријата: интернетот

Тивок биторент клиент

Сега имам тивок биторент клиент за по дома. Клучниот збор е тивок. За да симнам некој торент немора да имам упалено компјутер со напојување од катаљарда децибели. На TP-Link рутерот врзувам usb стик на кој се симнуваат торентите, преку samba … Читај повеќе

Објавено во интернетот, хаклаб | Comments Off on Тивок биторент клиент

Горната лента на time.mk и blogirame.mk е лоша

Time.mk и blogirame.mk се интересни сајтови кои агрегираат содржини низ интернет.мк и ги класифицираат, што овозможува поголема публика. И двата неспорно додаваат вредност на мојот сајт ако го има на нивните страници. Но, кога некој посетител ќе кликне на линк … Читај повеќе

Објавено во интернетот | Comments Off on Горната лента на time.mk и blogirame.mk е лоша