Архива за категоријата: backup

Земи си ги gmail пораките локално

Да си ги имаш пораките од gmail локално за backup: Овозможи POP3 на Gmail Штиклирај го Enable POP for all mail (even mail that’s already been downloaded) за да може да ги симнеш сите пораки. Инсталирај fetchmail и postfix Pacman … Читај повеќе

Објавено во backup | Comments Off on Земи си ги gmail пораките локално